Fragtfri levering over DKK 1.000,-

Domaine de Mereuille

Domaine de Mereuille

Domaine de Mereuille

Fra 1950, hvor ejeren var Marcel Bouyer, blev familiejendommen omlagt til kun at dyrke vin. Sønnen Michel Boyer videreførte ejendommen i 1970. Han hjælper stadig til på ejendommen, men svigersønen Philippe Granger har overtaget ansvaret.

Ejendommen er på 16 ha., men kun 4 ha. er Chateauneuf du Pape. Resten er Cotes du Rhone eller Cotes du Rhone Village. Vinstokkene har en betragtelig alder, ca. 75 år for Grenache.

Vine fra Domaine de Meuille

Côtes du Rhone Villages 2014

 

Beskrivelse: Dejlig mørk og tæt vin på gamle Grenache-stokke med nuancer af modne solbær og kirsebær. Masser af frugt på den behagelige måde. Det hele fulgt flot op af fede og sødlige toner. Skøn ledsager til sammenkogte retter, fuglevildt eller klassiske oksekødsretter.

Land: Frankrig
Voksende region: Rhone
Druesort(er):  Grenache & Syrah

 

 

Chateauneuf-du-Pape 2019 hvid

Beskrivelse: Funklende klar i glasset med en duft af hvid fersken, kalk og grønne æbler. I smagen går mange af de samme elementer igen, og vinen står flot i glasset med god frisk syre samt høj smagsintensitet. En vin, der med sin flotte struktur passer fantastisk til modne oste samt intense fiskeserveringer.

Land: Frankrig
Voksende region: Rhone
Druesort(er): 50% Grenache, 30% Clairette, 20% Rousanne

 

Chateauneuf-du-Pape 2018

 

Beskrivelse: Virkelig fyldig og moden Chateauneuf på 80 år gamle stokke af 90% Grenache, lidt Syrah og Cinsault, med afrundende toner af fede kirsebær og blåbær blandet med tobak nuancer fra 24 mdr. på brugte fade af 100 år gamle egetræer. Virkelig skøn vin fra en rigtig god årgang, som er nået at blive moden, men som også kan holde flere år endnu.

 

Land: Frankrig
Voksende region: Rhone
Druesort(er): 95% gamle vinstokke Grenache; 5% Syrah