Fragtfri levering over DKK 1.000,-

Barocco

Vingården Campagnola

Vingården Campagnola

Vingården ligger i det nordlige Italien, men en god og ambitiøs producent kan simpelthen ikke undgå at tage fat på nogle af de gode druer fra syd. Primitivo er sådan en druesort, og her er den blevet forarbejdet til en "rig" og intens rødvin.

Vingården arbejder traditionelt med forskellige vinproducenter fra forskellige regioner. Alle har de samme krav til kvaliteten af deres druer. Dette er også tilfældet her. Druerne behandles derefter traditionelt af Campagnola, hvor alle arbejdstrin finder sted under temperaturstyrede forhold,

 

Vine fra Barocco

Campagnola Barocco Primitivo IGT Puglia 2018

 

Beskrivelse: En lettere rustik vin, men med behagelig blommet frugt i duften og et forfriskende strejf af urter. På ingen måde sødladen. Heller ikke i smagen, hvor noter af blomme og kirsebær tegner en frisk frugtprofil, og hvor både syre og tanniner er, hvor de skal være.

 

Land: Italien
Voksende region: Puglien
Druesort(er): Primitivo

 

Campagnola Barocco Chardonnay Puglia IGT 

 

Beskrivelse:  Håndplukkede druer fra Salento halvøens vinmarker. Klassisk tør hvidvin med en typisk næse af gylden honning og æbler og en harmonisk, velafbalanceret og fyldig gane. Fremragende som aperitif med let måltid, fiskeretter, cruditès og risotto.

Land: Italien

Voksende region: Puglien

Druesort(er): Chardonnay