Fragtfri levering over DKK 1.000,-

Domus Vini

Team Domus Vini

Domus Vini

Domus Vini – vinproducent og importør fra Veneto i Nord Italien. Familien Venovato startede huset i det tidlige 1900 tal, og 4. generation er i øjeblikket ved roret, hos Domus Vini. Domus Vini er ikke kun producent af egne vine, men også importør af vine fra andre regioner i Italien.

 

Vine fra Domus Vini

Imperiale Millesime Spumante

 

Beskrivelse: En elegant og duftende mousserende vin med mange subtile frugtnuancer. Det er lækkert frisk med antydninger af pære, æble og fersken. 

Findes også i magnum (150 cl.)

Land: Italien
Voksende region: Veneto
Druesort(er): Chardonnay, Glera

 

Brunello di Montalcino DOCG 2014 Territori Vocati

Beskrivelse: Intens rød farve med granatreflekser. Tæt og usædvanligt vedholdende duft af underskov, aromatisk træ og let vanilje. I ganen har vinen en elegant krop og kraft, den er tør med ekstraordinær aromatisk vedholdenhed og perfekt harmoni mellem dens komponenter.

Anbefalede parringer: Vinens elegance og harmoniske krop tillader parring med strukturerede og komplekse retter som rødt kød og vildt, muligvis ledsaget af svampe, trøfler og saucer. Det går også godt med oste: lagret Tomme, toscansk Pecorino samt modne oste. På grund af dens egenskaber er den fremragende som meditationsvin.

Land: Italien

Voksende region: Montalcino

Druer: 100% Sangiovese

 

 

Aglianico Beneventano 2019 rød

 

Beskrivelse: Beneventano – en dejlig og let drikkelig rødvin, fra det sydlige Italien. Vinen er opkaldt efter byen Benevento, som faktisk ikke ligger i området Basilicata, hvor vinen produceres, men i naboområdet. Her får du en vin, hvor duften er præget af friske røde bær, eg og granatæble. Smagsmæssigt er det fortsat de røde bær som først træder i karakter, men også noter fra kanel og kaffe, byder sig til.

Land: Italien
Voksende region: Beneventano

Druesort(er): Aglianico Beneventano

 

 Falanghina Beneventano hvid

Beskrivelse: Falanghina. Super sprød og virkelig lækker hvidvin fra det sydlige italienske Beneventano. Du får en hvidvin hvor citrus, grønne æbler og lyse stenfrugter udgør en herlig palette i næsen. Smagsmæssigt rammer du en vin, hvor syrer og sødme er flot sammensat med tydelige toner af citrusfrugter og krydderurter. Et friskt og meget interessant bekendtskab.

 

Land: Italien

Voksende region: Beneventano

Druer: 100% Falanghina Beneventana